JS bouw

Visuele identiteit, logo en website met een frisse, nuchtere blik op uitzenden in de bouw

JS bouw

Visuele identiteit, logo en website met een frisse, nuchtere blik op uitzenden in de bouw

JS bouw is een no-nonsense uitzendbureau in de bouw. Met meer dan 10 jaar ervaring en een breed scala aan expertises zijn ze een belangrijke speler binnen de bouwwereld aan het worden. Samen met de directie werkte ik aan een nieuwe visuele identiteit, logo, huisstijl en tone-of-voice.

JS staat voor betrouwbaar, trots en resultaat. Op basis van deze drie pijlers is een visuele taal ontwikkeld die fris en tijdloos is, maar ook perfect aansluit op de behoefte van de markt. De bouwwereld is constant in beweging, maar JS is de markt met deze identiteit altijd een stapje verder.

Als betrouwbaar baken in een flexibele bouwwereld heeft JS, dankzij hun harde werk en een nieuwe uitstraling, een fantastische start van 2018 gemaakt.

Logo en huisstijl

Het logo van JS is drastisch veranderd ten opzichte vorige varianten. Eruit met het oude, erin met het nieuwe. Een stevig en herkenbaar logo zonder poespas. 

Door het gebruik van het betrouwbare donkerblauw in combinatie met wit en het heldere en actieve geel, laat JS zien dat zij een frisse blik hebben op de bouwwereld zonder te veel de grens op te zoeken.

Image
 

Naast de traditionele manier van uitzenden, via de telefoon, heeft online een groot aandeel gewonnen in de wereld van uitzendbureau’s. Ik ontwikkelde een compleet nieuwe website, waarbij de accountmanagers zelf vacatures kunnen plaatsen en verwijderen.

Bekijk de website hier.